Immersive Cocoon

“Immersive Cocoon” is een toekomst concept ontworpen door design collectief NAU. Het filmpje hier onder is de teaser trailer van dit concept, geïnspireerd door een scene uit Stanley Kubrick’s 2001: A Space Odyssey.

Samen met de hoofdrolspeler van deze film, Keir Dullea, werd “2011″ ontwikkeld over een periode van twee jaar. Dit alles werd geproduceerd met een enorm laag budget in een greenscreen studio, zo werd Keir Dullea geplaatst in een volledig digitale omgeving.

“The Immersive Cocoon” is geen commercieel product, het is een conceptuele studie bedoeld om de ontwikkelingen binnen de interface technologie te prikkelen.

The Making Of.
Dit is natuurlijk het leuke en interessante gedeelte voor ons als Studio MAD. We nodigen u uit om een kijkje te nemen in de studio waar het bovenstaande filmpje is opgenomen. De onderstaande link zal u naar de fotogalerij brengen op de website van “the Immersive Cocoon”.

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open