Wie is MAD?

NIELS NEESKENS

PRODUCER / REGISSEUR

De passie voor filmmaken zat er bij Niels al heel vroeg in. Het vertellen van verhalen met beelden fascineerde hem. Na Communicatie in Groningen te hebben gestudeerd ging hij dan ook zijn droom achterna en vertrok naar Denemarken om te studeren aan de European Film College.

In 2006 startte hij met zijn eigen film productie bedrijf NIE Productions BV. Begin 2011 is het bedrijf samen gegaan in Studio MAD en daarin vervult hij verschillende rollen als producent/ regisseur/ cameraman en editor.

JORDIE CRESS

MOTION DESIGNER / 3D

Tijdens zijn jeugd versleet Jordie vele potloden en pennen. Het druppen van inkt op papier veranderde in bewegende pixels op een beeldscherm. Zo begon hij op de middelbare school animaties te maken met zijn TI-83 (grafische rekenmachine), wat hem uiteindelijk een extra studiejaar kostte.

Tijdens en na zijn studie op het Saxion college is Jordie bij verschillende bureau’s werkzaam geweest als oa. Motion Graphic Designer. Bewegende beelden maakt hij nu bij Studio MAD.

stef

STEF NITERT

ART DIRECTOR / MOTION DESIGNER

Stef combineerde een opleiding aan de landbouw school in Almelo met grafische werkzaamheden. Na verloop van tijd kweekte hij steeds meer interesse in de grafische kant en nam de keuze om hierin verder te gaan. Hij begon de opleiding ‘Kunst en Techniek’ aan de Saxion Hogeschool in Enschede.

Na zijn opleiding is hij voor zichzelf begonnen als grafisch vormgever, web designer en animator in zijn bedrijf Stefnitert.com. Deze rollen vervult hij nu ook binnen Studio MAD.


JURRE NIJHUIS

CAMERAMAN / EDITOR

Jurre had altijd al een camera in zijn hand. Op jonge leeftijd maakte hij al korte film producties, waarin hij het camerawerk deed gecombineerd met het editen. Na een grafisch diploma te hebben gehaald aan het Stedelijk Lyceum in Enschede, is hij zich gaan specialiseren op camerawerk met een studie aan de Televisie & Media school Friesepoort in Drachten.

Na het afronden van een succesvolle stage bij Studio MAD is hij in vaste dienst genomen en zal als cameraman en editor werken.


WESLEY PALMA

WEBDESIGNER / ILLUSTRATOR

Wesley komt uit een creatieve familie waarbij schilderen en tekenen in het bloed zit. Vooral tekenen trok hem erg aan en hij ontwierp op jonge leeftijd zelf veel figuren en landschappen met potlood.

Tijdens zijn studie aan het Deltion College in Zwolle werd dit potlood vervangen door een digitaal potlood met computer en ontwikkelde hij zich als interactief media vormgever. Binnen Studio MAD houdt Wesley zich bezig met webdesign en als illustrator.


michiel

MICHIEL KOLE

CAMERMAN / EDITOR

Met meer dan 10 jaar ervaring als editor en cameraman, weet Michiel overal een beeld bij te verzinnen. Hij leerde editen met betacam tapes en een media100 machine op de hogeschool Enschede, maar is blij dat de koffer met tapes tegenwoordig vervangen is door een SD kaartje.

Michiel heeft ervaring in het maken van alle soorten producties, van veiligheidsvideo tot tv-commercial.

debbie

DEBBIE KROEZEN

TRAFFIC / OFFICE MANAGER

Debbie is een creatief vrolijk persoon, die door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan op administratief en planning gebied. Ze kan hierdoor goed organiseren en prioriteiten stellen en dit vertalen binnen de organisatie.

Binnen Studio MAD zal ze de functie van traffic/office manager bekleden en fungeren als filter en vangnet bij Studio MAD.

elisa

ELISA OSTET

MEDIAMANAGEMENT & PRE-PRODUCTIE

Elisa is gespecialiseerd in media management & pre-productie. Daarnaast ondersteunt ze organisaties bij het overbrengen van een boodschap naar de doelgroep.

Ze denkt vanuit vernieuwende ideeën mee over nieuwe mediaconcepten, waarna ze helpt om de mediaproductie te verzorgen en te managen.

thomas

THOMAS WOLTHUIS

PRE-PRODUCTIE / WEBREDACTIE

Thomas studeerde Journalistiek, met als afstudeerrichting Media Producties. Hij heeft een voorliefde voor tekst en communicatie in het algemeen en kijkt daarom altijd met een kritisch oog naar inhoud van een boodschap.

Binnen Studio MAD houdt hij zich bezig met redactionele werkzaamheden, projectmanagement en productie. Daarnaast hoopt hij zich op het technische vlak verder te kunnen ontwikkelen.

joeri

YOERI RECKMAN

SCENARIO SCHRIJVER / CONCEPTING

Yoeri heeft al meer dan 10 jaar ervaring met projecten voor bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen, waarbij hij als communicatieman optreedt op het gebied van advies, concept en realisatie.

Yoeri biedt oplossingen voor interne, externe en corporate communicatie. Met focus op positionering, boodschap, presentatie en merkbeleving.

maurits4

MAURITS HANDLOGTEN

AUDIODESIGNER

Tijdens zijn studie heeft Maurits ervaring opgedaan met camerawerk en montage en richt zich nu vooral op audio.

Zijn grootste uitdaging is het doelgericht combineren van audio en video, om zodoende de impact van een productie te vergroten.

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open