Almelo Promotie – Uit in Almelo app

Een avondje uit, maar geen inspiratie? In opdracht van Almelo Promotie heeft Studio MAD een promofilm geproduceerd van de nieuw ontwikkelde ‘Uit in Almelo’ app. Maak op een verrassende manier kennis met Almelo. De app geeft een compleet overzicht van wat er te doen is in Almelo.

De Uit in Almelo app is de officiële informatie-applicatie voor toeristen en bewoners van Almelo. Van een vorkje prikken in één van de heerlijke restaurants en een bezoek aan de gezellige winkelstraatjes, tot een uitstapje naar de wereld van kunst & cultuur en een uitgebreide evenementenkalender. Met deze app ben je altijd op de hoogte van wat er te doen is in Almelo.  Je vindt alle evenementen en activiteiten overzichtelijk geordend in de UITagenda. Plaats een evenement vanuit de app eenvoudig in je eigen agenda of deel het met je vrienden uit via Whatsapp.

Echtpaar

In de promofilm laten we zien wat de mogelijkheden van de app zijn en wat de gebruikers van de app in beeld zien. Zo verschijnt er een echtpaar in beeld dat met behulp van de app een historische route kan uitstippelen. Ook wordt er achtergrondinformatie gegeven door middel van animatie en motion tracking.

Vervolgens lopen we met toeristen mee die de app gebruiken om een Bed & Breakfast of hotel te zoeken. De animatie geeft een lijst weer van mogelijke opties en routes.

De “Uit in Almelo” app komt tevens goed van pas bij het winkelen in Almelo. In de promofilm zien we twee jonge vrouwen die de app checken om te zien in welke winkel er aanbiedingen te vinden zijn. Vervolgens verschijnen er geanimeerde afbeeldingen van kleding, schoenen en tassen en de route naar een desbetreffende winkel.

Honger gekregen van al het winkelen en wandelen? De app neemt gebruikers mee naar de leukste café’s en restaurants die de stad te bieden heeft. Wil je graag als eerste weten wat er speelt? Zet de meldingen aan en ontvang (push-) berichten met de laatste acties of als reminder voor een evenement.

Wacht niet en download nu de gratis ‘Uit in Almelo’ app in de App Store en Google Play Store en ontdek Almelo! Almelo, altijd wat te doen!

 Vrienden

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open