Animatie speedometer op SEMA Las Vegas 2012

Onze animatie van de simulatie van de speedometer ontwikkeld door ACtronics/ ID4Motion draait op SEMA in Las Vegas.

De spectaculaire SEMA-autobeurs in Las Vegas heeft de deuren geopend. The SEMA Show is de grootste automotive specialty products beurs in de wereld. Het is een verzameling van de beste professionals en meest gewilde producten uit de industrie op één plek, de Las Vegas Convention Center. De SEMA- autobeurs trok vorig jaar meer dan 60.000 binnelandse en internationale bezoekers. De beurs is verdeeld in 12 segmenten, waar 1500 nieuwe producten worden geïntroduceerd.  Daarnaast geeft de SEMA beurs de deelnemers de mogelijkheid om educatieve seminars te geven, product demonstraties etc.

ID4motion is gespecialiseerd in custom digital clusters. Het MotionGraphic ontwerp is gebaseerd op het laten zien van de informatie van de speedometer, op een nieuwe manier.

Kijk voor meer informatie op: 
www.id4motion.com/sema-2012, http://www.actronics.eu/en, http://www.semashow.com

 

Ontwerp speedometer

 

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open