bioscoop-banner Volledig scherm

Bioscoop reclame

Bioscoop reclame werkt, dat is een feit!

De kracht van bioscoopreclame is onderstreept in Mediabelevingsonderzoek 2011-2012, uitgevoerd door TNS NIPO samen met o.a. het PMA. Uit dit omvangrijke en gezaghebbende onderzoek bleek dat bioscoop reclame, qua beleving, het meest krachtigste medium is.Een bioscoopbezoek gaat vaak gepaard met vermaak en enthousiasme, wat een sterk platform oplevert.

Een andere punt is de sociale factor, die zeer hoog is in de bioscoop. Een bioscoop beleving deelt men het liefst met anderen en films leveren vaak gespreksstof op.

Naast de nationale en internationale bioscoop reclames, bieden bioscopen vaak lokale/ regionale reclames aan. Deze draaien dan vaak voor de grotere nationale en internationale bioscoop reclames. Deze zijn doorgaans van geen goede kwaliteit en dit zijn vaak veredelde powerpoints, terwijl een commercial uw uithangbord voor het bedrijf moet zijn. Daar willen wij verandering in brengen!

Vanaf vandaag is Studio MAD een samenwerking aangegaan met Movie Unlimited bioscopen (http://movieunlimitedbioscopen.nl/aspx/algemeen/?cinema=almelo). Binnenkort zal onze commercial draaien in de bioscoop in Almelo. Daarnaast bieden we bioscoop pakketten aan, waarin eenmalig een mooie, aansprekende commercial gemaakt kan worden, maar ook op frequente basis. Twee keer in het jaar, per kwartaal of zelfs per maand kunt u door ons een commercial van rond de 15 seconden laten maken die in de bioscoop zal draaien.

Naast het feit dat u, bij eenmalige afname, een onderscheidende commercial zult hebben draaien, kunt u met deze pakketten ook op meerdere momenten, bepaalde acties communiceren. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om niet een jaar lang, of vaak nog langer, dezelfde commercial te hebben draaien. Daarbij zullen we rekening houden met de bestaande herkenbaarheid van uw huisstijl.

Heeft u ook interesse, kijk dan naar onze bioscoop reclame pakketten met richtprijzen en neem vrijblijvend contact met ons op: www.studiomad.nl/bioscoop-reclame

Prijs pakketten voor bioscoop reclame ontwikkeling

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open