Business Meets Twente 2014

BMT - Innovatie Nieuwe Media

We zijn door MKB Twente gevraagd om een presentatie te houden tijdens Business Meets Twente. Wij willen hen daar ontzettend voor bedanken!

Tijdens dit event zal Studio MAD, in samenwerking met een aantal van onze partners, een presentatie geven over innovatie op het gebied van nieuwe media en communicatie. De vraag die daarin centraal staat is:

Hoe kan een onderneming zich onderscheiden door innovatie op gebied van nieuwe media

Bekijk hier onze introductie video:

We behandelen samen met Wirelab, Recognize, 100% FAT en L’Amp, onderwerpen als interactieve film, projection mapping, augmented reality en social media en laten een aantal bijzondere mediaconcepten zien op elk gebied.

Tevens zal Studio MAD samen met Recognize gedurende het hele event aanwezig zijn met een stand. Hier kunt u meer informatie krijgen over diensten die wij u te bieden hebben en zullen we demonstraties geven van de technieken die ook aan bod komen tijdens onze presentatie. Zo kunt u kennis maken met de Oculus Rift en Google Glasses, door deze live te proberen.

Onze presentatie is op 12 november van 16.30 uur tot 17.30.

Kijk voor meer informatie over Business Meets Twente op:
http://www.businessmeetstwente.nl

Als u benieuwd bent hoe u ook in de toekomst uw doelgroep op een onderscheidende manier kunt blijven aanspreken, mag u onze presentatie zeker niet missen!
Heeft u geen plek kunnen bemachtigen, of bent u niet in de gelegenheid te komen. Niet getreurd!

Onze presentatie is hier live te volgen:
http://www.youtube.com/watch?v=4m3ijO-6RNk

Daarna is de gehele presentatie terug te kijken op:
https://studiomad.nl/media-innovatie

 

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open