wiplala-blog Volledig scherm

Coming soon to a cinema near you!

Het volgende hoofdstuk in ons Projection Mapping verhaal zal binnenkort te zien zijn in de Movie Unlimited Bioscoop aan het Amaliaplein in Almelo. Er zal een speciaal gemaakte wand komen te staan in de lobby van de bioscoop, waarop allerlei videocontent van de film Wiplala voor promotiedoeleinden van de bioscoop zullen worden ‘gemapt’. Hierop zullen beelden en animaties van de film worden geprojecteerd en zal actiematige promotie te zien zijn.

Wiplala
De aanleiding voor deze opdracht is de promotie voor de nieuwe Nederlandse familiefilm Wiplala, naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt, uit 1957. In deze film, geregisseerd door Tim Oliehoek, worden voor Nederlandse begrippen ongeëvenaarde special effects en animatietechnieken gebruikt, om de kleine Wiplala op overtuigende manier van het scherm te laten spatten.

De film is tot stand gekomen door middel van crowdfunding en Studio MAD is vanaf het begin betrokken bij de promotie van Wiplala. Deze bijzondere film verdient ook een bijzonder promotiemiddel. Hierbij zal onze Projection Mapping-wand een echte eyecatcher zijn, die in eerste instantie ter promotie voor Wiplala zal zijn. Daarnaast zullen we de wand ook in de toekomst blijven gebruiken voor andere promotiedoeleinden.

Bekijk hieronder hoe de wand gemaakt is, het bijna eindresultaat is de foto daaronder (dit model moet nog worden afgekit en geverfd). Maar kom vooral vanaf 27 november naar de bioscoop in Almelo om Wiplala te zien en ons Projection Mapping-project te bekijken natuurlijk!

Wand Klaar

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open