5-1 Volledig scherm

Creativiteit in onze bovenkamer

Studio MAD breidt weer verder uit. Vorig jaar betrokken we al de eerste etage van ons pand aan de Ootmarsumsestraat en nu komt daar ook de bovenste etage bij. Op de zolder komt een ruimte voor audiodesign, een viewing room en een stilteruimte voor brainstormsessies en het uitwerken van concepten.

Door de groei van ons bedrijf wordt het voor ons steeds belangrijker dat alle verschillende facetten van een productie in huis kunnen worden geregeld. Met onze nieuwe audiostudio wordt het voor ons straks mogelijk om zelf voice-overs op te gaan nemen en ook zelf geluidseffecten en muziek te gaan maken.

De zolderruimte wordt een multifunctionele ruimte. Naast de nodige apparatuur voor audio-nabewerking zal er ook een groot scherm komen te hangen, waarop we onze producties aan onze klanten kunnen tonen. Dit kan in alle rust, want de ruimte is voorzien van geluiddempende materialen. Dit is niet alleen goed voor de opnamekwaliteit, maar ook zal het de rest van de mensen minder storen.

Creatieve bovenkamer
Ons team wordt steeds groter, waardoor rustige ruimtes om te overleggen of te brainstormen schaars zijn. Daarom zijn we ook erg blij met de aparte concepting-ruimte die ook op de zolder wordt ingericht. Een creatieve bovenkamer, zo je wilt. We hebben nu al de regel bedacht dat wanneer de deur dicht zit, er ook niet gestoord mag worden. Dit zal hopelijk onze creativiteit en productiviteit sterk ten goede komen.

De zolder is bijna klaar, dus kom binnenkort gerust een keer kijken en probeer onze eigen bioscoopstoelen uit!

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open