Thijs Kemperink - Contract Volledig scherm

DVD opnames Thijs Kemperink

Studio MAD is een mooie samenwerking aangegaan met Thijs KemperinkNews Outside en Geen Idee. In ongedwongen sfeer vond het ondertekenen van het contract plaats! We zijn heel erg blij met de samenwerking met dit komische talent uit Albergen.

Gas d’r op!

thijs-kemperink

Thijs Kemperink is een comedian die al 28 jaar woonachtig is tussen de koeien, kalfjes, schapen en kippen in het oosten van Nederland. In opdracht van News Outside zullen wij opnames maken van de show ‘Gas d’r op’ op 30 september in De Naald te Naaldwijk.  Deze registratie zal de afsluitende show zijn van zijn gelijknamige tour.

In Gas d’r op vraagt Thijs zich op zijn dertigste verjaardag af welke weg hij moet volgen. De weg van zijn hart, de zandweg of de verharde weg? Hij gaat te rade bij drie oude wijzen uit het Oosten, oftewel bij vrienden in zijn stamkroeg. De één adviseert hem te blijven doen wat hij wil doen, de ander attendeert hem op een vast pensioen en de laatste moppert dat het nooit wat zal worden met die grapjes op het podium. Wekenlang hoort Thijs verhalen over gelukte plannen en vervlogen dromen. Verpakt in humor, verdriet en ontroering.

“Gedurfd cabaret”, schreef Dagblad van het Noorden. “Glunderend tekent hij portretjes uit van personages uit zijn omgeving en sprokkelt grappen bij het leven in een persoonlijk verhaal.” Kortom, lovende woorden van de pers voor deze scherpe verhalenverteller.

De registratie die we van Gas d’r op gaan maken, wordt samen met een compilatie van de show op DVD uitgebracht. Daarnaast zullen we ook de gehele (grafische) opmaak van de DVD verzorgen. De DVD release van Gas d’r op is eind oktober gepland (onder voorbehoud), dus houd de komende tijd onze Facebook pagina in de gaten voor updates!


Thijs KemperinkNieuwe show

Na de uitvoering op 30 september hoeven we niet te treuren, Thijs zal zijn komische succes voortzetten in de nieuwe show “Achteraf Bekeken”. Hierin doet de comedian een boekje open over hoe het leven in het rustige oosten nou echt voelt. Over hoe zijn eerste verre reizen naar wereldsteden als Almelo, Hengelo en Enschede zijn verlopen. En hoe Thijs eigenlijk droomt van een internationale carrière als drummer, compleet met stadions en zijn muzikale held Brian Setzer.

In het echte leven speelt Thijs namelijk al jarenlang met het rockabilly-trio The Drapes in rokerige kroegen op het Twentse platteland en geniet hij een groeiende status als stand-upper. Met een licht Twents accent neemt de charismatische comedian je mee in zijn hilarische wereld.

Info & Tickets

Voor de shows Gas d’r op en Achteraf Bekeken zijn nog enkele  kaarten beschikbaar.
Klik hier om tickets voor Gas d’r op te bestellen.
Klik hier voor de speeldata en tickets van Achteraf Bekeken.

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open