Fields of Joy Festival

Recreatieterrein het Hulsbeek zal op 22 augustus 2015 worden omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van muziek, lekker eten en gezelligheid. Die dag vindt namelijk de eerste editie plaats van het Fields of Joy Festival. Als partner van het festival verzorgen wij de audiovisuele uitingen, zoals de officiële teaser, artist promo’s en de officiële aftermovie. 

Net even anders

Het festival staat voor “good vibes, good food & good music” en belooft de bezoeker kwalitatief te verrassen met een divers programma. Er kan gezongen en gedanst worden op de tunes van bands, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts en zelfs helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het is bewonderenswaardig te noemen dat de organisatie van het FOJ festival het voor elkaar heeft gekregen om een eerste editie te vullen met een hele rij aan nationale en internationale artiesten. Zo staan onder andere Kensington, Snaps, John Coffey, Steve Rachmad, Causes, Jett Rebel, Postmen, Mister & Mississippi, Hanna Meyerholz en Fresku op het affiche.Schermafbeelding 2015-07-31 om 15.14.30

Op het gebied van eten pakken ze het net even anders aan dan de meeste festivals. Vergeet de standaard patat en hamburgers, met een breed scala aan eettentjes en rolling kitchens hebben bezoekers volop keus. Naast de goede muziek en het lekkere eten, wordt het Hulsbeek ook nog eens getransformeerd door regionale en internationale kunstenaars. Kortom, een festival waarbij al je zintuigen geprikkeld gaan worden.Schermafbeelding 2015-07-31 om 15.44.49

Met dank aan Masterphoto heeft Studio MAD een paar dagen lang opnames gemaakt van het zonnige terrein van het Hulsbeek. Elk podium en bijbehorende karakter is weergegeven middels een combinatie van film en motion graphics. De graphics refereren hierbij aan de stijl die de organisatie van het Fields of Joy festival voor ieder podium hanteert. Vervolgens zijn, de door Beeldgeneratie ontworpen assets, door Studio MAD in de video verwerkt. Onze eigen audio designer is verantwoordelijk voor de vrolijke remix in deze promo. Het originele nummer is afkomstig van  Panama Wedding en heet All of the people. Het resultaat is een heerlijke zomerse track die perfect bij de sfeer van het festival past.

Praktische info

Openingstijden : 13.00 – 01.00 uur

Regular tickets – 37 euro
VIP Tickets – Sky is the Limit Businessclub.

Website: www.fieldsofjoyfestival.com
Event: www.facebook.com/events/433249696837931
Tickets: www.fieldsofjoyfestival.com/tickets

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open