kerstgroet-voorkant

Fijne feestdagen en een creatief 2013!

2012 is een mooi jaar voor ons geweest. We hebben mooie projecten gedaan, veel nieuwe diensten kunnen aanbieden en interessante contacten voor de toekomst gelegd. 2013 beloofd dan ook weer een mooi en spannend jaar te worden.

Lees onze nieuwsbrief voor een overzicht van het jaar 2012 en vul daarin onze enquete in om kans te maken op een gratis logo animatie.

We hebben van een aantal projecten van ons, een portfolio boekje samengesteld. In dit boekje zijn alle projecten door middel van het programma Layar direct te bekijken. Layar is een dienst die wij zelf ook aanbieden. Hiermee voegt u een virtuele laag toe aan uw drukwerk, in uw eigen huisstijl. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden hiervan op onze website.

Als u graag van ons een boekje wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

We willen jullie natuurlijk niet alleen in schrift fijne feestdagen wensen, maar natuurlijk ook met een kort filmpje geheel in kerstsfeer.

Hopelijk tot ziens in 2013!

 

Studio MAD – Fijne Feestdagen from MAD on Vimeo.

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open