hartman Volledig scherm

Hartman commercial op RTL

In opdracht van reclamebureau Artica hebben we de commercial van Hartman tuinmeubelen geproduceerd. Deze commercial wordt nationaal uitgezonden op RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8. Ook zal het geplaatst worden op de website www.hartman.nl.

Betrouwbaarheid, comfort, design en kwaliteit. Daar staat Hartman voor. Als internationaal opererend bedrijf hebben ze in de loop der jaren een niet meer weg te denken naam opgebouwd in de markt van vrijetijdsmeubelen en accessoires. Ze onderscheiden zich door een uitgebreid aanbod hoogwaardige outdoor meubelen van materialen als aluminium, wicker, kunststof, teak en rvs. Allemaal met één doel: mensen laten genieten van alle mooie momenten in het leven. Niet voor niets luidt hun slogan Hartman, daar geniet je langer van.

Het Hartman hoofdkantoor is gevestigd in Enschede en ze hebben verkoopkantoren in België, Duitsland, Tsjechië en Groot Brittannië. Daarnaast maken ze gebruik van een wereldwijd distributienetwerk.

De commercial is opgebouwd uit mooie sfeervolle foto’s, met tekstuele animaties. Zowel de foto’s als audio speelt in op het voorjaarsgevoel. De lengte is 15 seconden.

Bekijk hier het uitzendschema van de commercial.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Artica BV voor Hartman.

Foto’s: Kasimir Szekeres Photography

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open