jan-van-der-heydenprijs-2014-voor-twente Volledig scherm

Jan van der Heydenprijs voor ‘Risk Factory’

De Brandweer Twente heeft de Jan van der Heyden innovatieprijs gewonnen voor hun ‘Risk Factory’-concept. De prijs werd op 3 oktober uitgereikt tijdens het Brandweercongres en is bedoeld om innovatie binnen de Brandweer te bevorderen. Als mediapartner van de Brandweer Twente maakten wij voor hun verschillende films, waaronder ook een voor het Riskfactory-project. Daarom zijn we erg blij voor de mannen en vrouwen van de Brandweer Twente en willen hen dan ook van harte feliciteren!


Risk Factory
De Risk Factory is een veiligheidseducatiecentrum waar basisschoolleerlingen en groepen met een verhoogd risico veiligheidsbewuster worden gemaakt. Door realistische scenario’s aan den lijve te ervaren, leren de bezoekers gevaren te herkennen. Door te leren hoe ze veilig kunnen handelen, kunnen ze zelf voor hun eigen veiligheid zorgen, in hun thuissituatie, op school en in de openbare ruimte. De Risk Factory is een initiatief van de samenwerkende partners uit de Veiligheidsregio Twente.


De competitie
Om mee te dingen naar de Jan van der Heyden innovatieprijs konden verschillende regio’s hun ideeën insturen. Het idee moest vernieuwend zijn, landelijk te implementeren door verschillende korpsen en het moest passen binnen het project Brandweer over morgen. De ideeën werden vanuit het hele land ingestuurd, maar de Risk Factory wist met maar liefst 56,5% van de stemmen te winnen. Een prachtig resultaat!

Voor meer films van Brandweer Twente kijk hier.

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open