Lancering MADlab website!

Na een periode van ontwerpen en creëren lanceren we vandaag onze nieuwe MADlab website. MADlab is een initiatief ontstaan uit intentensieve samenwerkingen tussen Recreate, 100%FAT en Studio MAD. Samen is onze missie om innovatieve, boeiende ervaringen te creëren met de nieuwste technologieën  MADlab is een broedplaats voor mooie, grensverleggende toepassingen op het gebied van nieuwe media. Hierbij gebruiken we innovatieve technieken op het gebied van (interactieve) film/ animatie, augmented reality, virtual reality, mixed reality, projection mapping of een combinatie van technieken. Het uiteindelijke resultaat is een unieke mix van content, sensoren en actuatoren.

NIels-big

Ruimte voor ontwikkeling
Naast het uitvoeren en bedenken van gave concepten voor diverse klanten zijn wij altijd up-to-date wanneer het gaat om de nieuwste technieken. Dit doen we niet alleen door jaarlijks naar allerlei beurzen en workshops te gaan, maar we vinden het ook belangrijk om goede contacten te onderhouden met verschillende (regionale) opleidingen. Om deze samenwerking te bevorderen bieden we verschillende stageplekken aan.

MADlab bezoeken?
Uiteraard hebben we niet alleen een website waarop je ons portfolio kunt zien. In het nieuwe pand van Studio MAD hebben we speciaal voor MADlab een experience room ingericht. Zo staat er een banner waarop animaties worden afgespeeld, hiermee kun je je onderscheiden van de statische saaie banners die je normaal op een beurs tegen komt. Daarnaast hebben we de MagicCarpet. De MagicCarpet geeft een eigentijdse, verrassende, moderne draai aan het aloude vloerkleed. Een continu veranderend lichtspel geïnspireerd op patronen uit de Turkse kunst hypnotiseert de toeschouwer. Door het samenvloeien van de fysieke patronen en de lichtpatronen wordt de kijker op een speelse manier op het verkeerde been gezet. Je kunt de MagicCarpet online hier bekijken: http://mad-lab.nl/portfolio/magic-carpet

Screen Shot 2017-07-21 at 10.50.16
thales

Dit zijn pas de eerste demo’s, de komende weken zal de showroom verder aangevuld worden met onder andere unieke concepten op het gebied van projection mapping, virtual reality en interactieve installaties. Zo kun je binnenkort onder andere door een virtuele showroom lopen, kun je digitaal kleding passen voor een Augmented Reality spiegel, zal er een interactieve tafel staan, waarmee door middel van projection mapping content geprojecteerd zal worden op een speciale achtergrond etc. We houden je uiteraard op de hoogte van onze vorderingen via verschillende social media kanalen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak eens een afspraak met ons of loop eens naar binnen wanneer je in de buurt bent! Ons bezoekadres is Twentepoort West 12-D te Almelo.

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open