layar

basic
pro
corporate

We bieden ook Layar ontwikkeling aan. De Nederlandse augmented reality-applicatie Layar integreert live het internet met de fysieke omgeving via een mobiele telefoon of Ipad. Met Layar kunnen wij uw print (magazine, folder etc.) digitaal maken en in een virtuele omgeving plaatsen.

De Layar applicatie wordt steeds populairder en verschillende magazines spelen hierop in. Ook de LINDA heeft onlangs hun magazine met Layar in een virtuele omgeving geplaatst. Kijk voor meer informatie hier.

Het verschil in de verschillende pakketten zit vooral in het aantal pagina’s die met Layar worden opgemaakt en de aantal buttons die interactief gemaakt zullen worden. Ons starterpakket is met 1 tot 2 pagina’s en max. 4 buttons ideaal voor Layar ontwikkeling van één of twee advertenties. Het basic pakket is met 3 of 4 pagina’s en een maximum van 16 buttons ideaal voor folders. Het medium pakket is met 5 of 6 pagina’s en een maximum van 30 buttons zeer geschikt voor het digitaliseren van uw complete huisstijl (folders, advertenties, briefpapier etc.). Ons meest uitgebreide pakket is het pro pakket dat ideaal is voor magazines, waar je met 7 tot 10 pagina’s en een maximum van 40 buttons, vaak een groter aantal nodig hebt.

Eventueel meerdere pagina’s opgemaakt met Layar, doen we op aanvraag en neem daarover vrijblijvend contact met ons op.

Basic buttons: Website link, Telefoon link (bel direct), Mail link, Add to contacts, Afbeeldingen, Youtube video link, Audio fragmenten
Extra pro buttons: Afbeeldingen met weblink, Like (facebook),  Pin it (pinterest)
Extra Corporate buttons: Direct video,  Share (facebook), Follow (twitter), Tweet (twitter), Twitter feed (twitter),  Buy-now button, Vote-in-a-poll, Download app (App- of Play-store),

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open