LED boarding sportevenementen

LED boarding / LED reclame sportevenementen

LED boarding wordt op steeds meer sportevenementen ingezet. Naast de bekende LED schermen die tijdens de grotere evenementen vaak aanwezig zijn, is LED boarding reclame een opvallende verschijning langs de lijnen van het veld. Het valt op bij zowel het publiek aanwezig bij het sportevenement als bij eventuele televisiekijkers thuis.

Wanneer het een tv uitzending betreft, bereikt u hiermee wekelijks miljoenen televisie kijkers en bovendien plaatst u uw merk in een dynamische omgeving. De LED boarding is te zien bij live-registraties, samenvattingen en overige registraties bij diverse uitzendingen op televisie en internet. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw animatie ook voor de wedstrijd en in de rust te communiceren.

Kortom, LED boarding is een dynamische en flexibele vorm van reclame. Het is wel belangrijk om een mooie, duidelijke en onderscheidende animatie te hebben voor de LED boarding. Studio MAD kan de complete LED boarding voor u verzorgen. Wij kunnen zowel de productie, logistiek als de huur van LED systemen voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benieuwd naar een voorbeeld, zie de afbeelding hieronder. Dit is de LED boarding gemaakt voor Human Capital XS en Flexmen XS die zondag 12 mei 2013 tijdens FC Twente- PSV in de Grolsch Veste te zien is. FC Twente beschikt over 218 meter LED-boarding aan de televisiezijde. Dit innovatieve systeem biedt u de kans op exposure van hoge kwaliteit.

 

 

1 Reactie

  1. 13 mei 2013 at 09:42 · Reageer

    prima idee

    groetjes

    Gerrit

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open