bovenverdieping Volledig scherm

MAD house!

Het is nog maar drie jaar geleden dat we vol optimisme aan ons Studio MAD avontuur begonnen, door met drie bedrijven op het gebied van film, animatie en ontwerp samen te gaan. Als je ons toen had verteld dat we ons aantal werknemers binnen drie jaar zouden hebben verviervoudigd, hadden we je waarschijnlijk uitgelachen.

benedenToch verwelkomen we deze maand onze 11e en 12e medewerker. We groeien flink, dus tijd voor uitbreiding.

Vanaf de start zijn we gevestigd in de benedenverdieping van het pand op nummer 65 aan de Ootmarsumsestraat in Almelo. Het is een heerlijk karakteristiek en sfeervol gebouw en een geweldig inspirerende plek om te werken. We zijn daarom erg blij dat we hier, ondanks onze uitbreiding, niet weg hoeven. Vanaf deze maand zal het gehele pand dan ook MAD headquarters zijn.

Onze chesterfieldbanken zijn terug van weggeweest en staan nu in een vernieuwde presentatie ruimte. Door eerdere personeelsuitbreiding hebben die op een gegeven moment namelijk plaats moeten maken voor extra werkplekken. Daarnaast heeft de bovenverdieping een relaxte bar, voor goede vrijdagmiddagborrels.

In de loop der jaren is ons MAD-team op verschillende vlakken uitgebreid. Vooral op het gebied van motion design, grafisch werk, film, concept en planning hebben we versterking gekregen. Vanaf deze maand zijn daar nog twee nieuwe MAD-men bijgekomen: Michiel en Thomas. Maak hier kennis met ons hele team.

Michiel heeft al meer dan tien jaar ervaring als cameraman en editor. Hij heeft gewerkt aan allerlei producties, van veiligheidsvideo tot tv-commercial. Thomas studeerde Journalistiek en is gespecialiseerd in Media Producties. Hij komt bij ons meedenken over concepten, productieplanning en zal daarnaast redactionele werkzaamheden verrichten.

 

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open