Skip to main content

Studio MAD verzorgt al bijna 10 jaar live registraties

Momenteel produceren we wekelijks Heracles TV voor Fox Sports. Een tv programma met het laatste nieuws, voor- en nabeschouwingen en reportages rondom Heracles Almelo. In deze live registratie met meerdere camera’s, werkt ons team van cameramensen, regisseur, audioman, productie manager op set elke week nauw samen. Deze meercamera-videoregistratie is ook ideaal om een registratie te maken van bijvoorbeeld een evenement, presentatie, conferentie, voorstelling of een educatief traject, maar kan ook in een simpelere vorm worden uitgevoerd. Rekening houdend met een budget kan dit op maat en naar wens worden ingevuld. 

Coronavirus en maatregelen

Nu het coronavirus zich langzamerhand verspreidt en er steeds heftigere maatregelen worden genomen, kunnen steeds minder mensen bijeen komen en zullen daardoor steeds meer evenementen afgelast worden. Livestreaming is dan een mooi alternatief dat wij u kunnen aanbieden. 

Mogelijkheden

Doordat wij de mogelijkheid hebben om met meerdere camera’s op te nemen en live te schakelen, missen we geen enkel belangrijk moment. De beelden worden op een centrale plek door regie nauwlettend in de gaten gehouden. De video kan daarna op alle social media kanalen of op je eigen website geplaatst worden om met iedereen te delen. Live regie heeft ook als voordeel dat we hierdoor live-beeld streaming kunnen verzorgen. Zo kan de kijker bijvoorbeeld direct meekijken via internet op elke willekeurige locatie ter wereld. Onze specialiteit is het uitzenden van een livestream via het internet. Bijvoorbeeld via de populaire Facebook-, Instagram-, YouTube streams of gewoon op je eigen website of via een beveiligde portal. Dankzij deze social media kanalen kan elk bedrijf of evenement over zijn eigen uitzendkanaal beschikken. Hoe gaaf is dat!

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden op het gebied van live camera registratie? Stuur dan een mail naar info@studiomad.nl voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op, wij leggen u graag alles uit.