MADlab – Augmented Reality

Augmented Reality

De Nederlandse vertaling volgens Wikipedia is “Toegevoegde Realiteit”. AR integreert digitale informatie met de omgeving van de gebruiker. De omgeving krijgt als het ware een soort ‘laag’ met digitale elementen. Al geruime tijd nemen wij Augmented Reality (AR) mee in onze bedrijfspresentaties, gezien de vele mogelijkheden die deze techniek ons biedt.

Energie Experience 2014

De Energy Experience laat bezoekers kennis maken met tal van innovaties op het gebied van de energietransitie. Dit gebeurt op een vernieuwende manier waarbij gebruikt wordt gemaakt van ‘augmented reality’.

In opdracht van Artica BV hebben we de film content voor de augmented reality verzorgd en maakten we een compilatiefilm van de beurs en de Energy Experience.

Twentevisie

Een van de bekendste augmented reality apps is Layar. Deze gratis app kan ingezet worden om allerlei toepassingen te faciliteren.

Middels Layar kunnen Twentevisie lezers de voorpagina van de papieren versie scannen en zo een intro praatje van hoofdredacteur Jan Medendorp ontvangen.

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open