MADlab – Interactieve Film

Interactive film

Bij een interactieve film is er sprak van interactie tussen kijker en beeld. Omdat de kijker enige controle heeft over wat er te zien is, zal de film niet perse lineair afgespeeld worden. Dit creëert een opwindende ervaring die vraagt om een actieve houding van de kijker. Een dergelijke film zal de aandacht  langer vasthouden dan een reguliere internetvideo. Een interactieve film is uitermate geschikt om te plaatsen op websites, social media en in apps.

Twents Bureau voor Toerisme – Beleef Twente

In het kader van de ‘Beleef Twente’ campagne wilde het Twents Bureau voor Toerisme een aantal interactieve films om de beleving van Twente te personaliseren.

Het doel van de films is om potentiële toeristen een indruk te geven van wat hen te wachten staat als ze een weekendje weg willen naar Twente.

Twente branding & TBT – Jouw dag in Twente

Voor Twents Bureau voor Toerisme & Twente Branding (Twente Get Connected) maakten we een interactieve gepersonaliseerde campagne.

Het doel van de campagne is om de diversiteit en kwaliteit van het wonen/werken en vrijetijdsbesteding in Twente voor jongvolwassenen en jonge gezinnen te laten zien.

FNV Horeca

Voor FNV Horeca ontwikkelden we een interactieve campagne, waarbij ingevulde gegevens in de film terug komen.

Het doel was om op een makkelijke en leuke manier werknemers in de horeca, recreatie en catering te informeren over onderwerpen die belangrijk zijn voor het werk en de loopbaan in de betreffende sectoren.

Renault

Renault is een Franse fabrikant van personenauto’s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren.

In deze interactieve video worden LinkedIn gegevens van degene die de video bekijkt, uitgelezen en gepersonaliseerd weergegeven in de uiteindelijke video.

KLM

Voor het KLM Cabinefonds maakten we een interactieve film. KLM Cabinefonds is het pensioenfonds van KLM / Blue Sky Group.

Voor deze interactieve film kun je persoonlijke date invullen en vervolgens zijn deze gegevens te zien in de film. We spreken daarom van een gepersonaliseerde interactieve film.

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open