MADlab – Virtual Reality

Virtual Reality

Met virtual reality wordt een computer gesimuleerde en interactieve werkelijkheid bedoeld. Meestal dient de gebruiker hiervoor een speciale virtual reality bril op te zetten. Ook 360-graden film scharen we onder virtual reality. Deze films worden gemaakt door een panorama shot te maken waarbij alle richtingen tegelijkertijd worden opgenomen. Wanneer mensen de film bekijken, zijn ze in staat om de kijkrichting te veranderen.

Heracles

In opdracht van voetbalclub Heracles Almelo hebben we samen met Smart2IT en Wouter Borre een a 360-graden virtuele tour gecreëerd. Gebruikers konden op bijzondere wijze het stadion ‘bezoeken’ door een app te gebruiken en, om de ervaring compleet te maken, virtual reality brillen te dragen. De tour werd voorafgegaan door onze introfilm die hier hier bekeken kan worden.

 

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open