blog-afbeelding2-small Volledig scherm

Nieuwe Media column op twentevisie.nl

Studio MAD gaat zijn kennis op het gebied van nieuwe media met een breder publiek delen door op een regelmatige basis een online column over nieuwe media te zullen gaan verzorgen op de site van Twentevisie.

Twentevisie is hét tijdschrift voor de ondernemer in Twente en dus voor ons een mooi kanaal om kennis te delen. Het is een onafhankelijk economisch magazine met een oplage van 7000 stuks, dat vijf keer per jaar verschijnt.

Al enige tijd staan wij met een advertentie in de Twentevisie, dat is je misschien al eens opgevallen. Onze samenwerking gaat echter verder dan alleen adverteren. Het blad heeft onlangs een metamorfose doorgemaakt, waarbij het onder andere gebruik is gaan maken van LAYAR. Een groot aantal pagina’s hebben nu de functionaliteit dat wanneer je deze scant met je telefoon, er digitale content op je beeldscherm verschijnt. Deze content, vaak een filmpje of een animatie, wordt door ons gemaakt.

Als kick off van de column, staat er deze maand het artikel van onze hand ‘Innoveren met nieuwe media’ in het blad. Hierin beschrijven we dat het als ondernemer van belang is om jezelf te blijven verbeteren en te investeren in innovatie. Bovendien is het belangrijk om naar de buitenwereld te communiceren dat je innoveert. En hoe kun je dat nou beter doen dan met nieuwe media?

In de hoop dat we aanzetten tot inspiratie, zullen we Twentse ondernemers informeren over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media. We zullen ons hierin met name richten op ontwikkelingen binnen onze kernactiviteiten film, animatie en grafisch ontwerp, maar ook op andere interessante ontwikkelingen binnen de markt.

blog-afbeelding1-small

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open