Noabers de serie – Dag 2

Het is eindelijk zover! We zijn gestart met de productie van de serie ‘Noabers’ in samenwerking met RTV OostOne Big Agency en het Mediafonds. In de periode 27 t/m 30 januari 2017 werken we aan de pilotaflevering van deze serie over nuchterheid en noaberschap. Lees meer over dag 2!

Zoals in de blog van dag 1 is te lezen, gaat de serie over ‘noaberschap’, oftewel het contact met je buren. In korte sketches volgen we het reilen en zeilen van een groep inwoners van een kleine, geïsoleerde en overwegend agrarische gemeenschap. De personages in Noabers zijn karakters waarbij de tijd heeft stilgestaan, veelal in het bezit van een accent en nogal ongemakkelijk in de omgang. Juist deze clichés en stereotypen bieden ruimte voor komische situaties en zelfspot.

De sketches zijn wekelijks online te volgen via de social media kanalen van RTV Oost en eind maart is de gehele pilot te zien op het reguliere tv kanaal van RTV Oost.

Zaterdag 28 januari ‘De Bal’

Vandaag blikken we terug op de opnames die dit keer in Rijssen plaatsvonden. De scène draait om een buurman die zich aan het klaarmaken is, maar ondertussen een aantal keren gestoord wordt door zijn voetballende buurjongen. Bekijk hieronder de foto’s voor een mooie impressie van dag 2:

Een prachtige zonsopgang om mee te beginnen!

8

De set wordt opgebouwd in een woonwijk. Links zien we de auto van de ‘buurman’, een Opel Agila van Autohandel Verdam. Voor onze holding kunnen we vandaag terecht bij de familie Slotboom en Haarman, bedankt voor jullie gastvrijheid!

7
6

5

Veel mensen, kleine ruimtes. Het is gezellig druk laten we maar zeggen! In de middag krijgen we wederom eten voorgeschoteld van DSR Food Almelo en we sluiten we dag af met pizza’s van de AH in Rijssen.

3
16195327_1469782543061835_1201748562441617035_n

1

It’s a wrap voor dag 2, morgen blikken we terug op dag 3 in Reutum dus houd onze site in de gaten. Natuurlijk zijn we ook op andere kanalen te volgen, te weten FacebookTwitterInstagram, de officiële website en bij Snapchat onder de naam @noabersdeserie.

Graag bedanken we ook nog deze mensen die zich vandaag voor ons inzetten!

Quality Catering & Verhuur
Vakantiepark de Lourenshoeve
Plus Schuldink Almelo
Coop Munster Albergen 
Lichtmacht

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open