Noabers de serie – Dag 3

Het is eindelijk zover! We zijn gestart met de productie van de serie ‘Noabers’ in samenwerking met RTV OostOne Big Agency en het Mediafonds. In de periode 27 t/m 30 januari 2017 werken we aan de pilotaflevering van deze serie over nuchterheid en noaberschap. We blikken terug op dag 3!

In het kort: Noabers gaat over ‘noaberschap’, oftewel het contact met je buren. In korte sketches volgen we het reilen en zeilen van een groep inwoners van een kleine, geïsoleerde en overwegend agrarische gemeenschap. De personages in Noabers zijn karakters waarbij de tijd heeft stilgestaan, veelal in het bezit van een accent en nogal ongemakkelijk in de omgang. Juist deze clichés en stereotypen bieden ruimte voor komische situaties en zelfspot.

De sketches zijn wekelijks online te volgen via de social media kanalen van RTV Oost en eind maart is de gehele pilot te zien op het reguliere tv kanaal van RTV Oost.

Zondag 29 januari ‘De Bushalte’

De sketch die vandaag wordt opgenomen zal zeker herkenbare momenten voor veel mensen hebben. Onze hoofdpersoon mist namelijk de bus. De beste man wordt gespeeld door acteur Bert Hana, bekend van onder andere de tv serie Ramses van Michiel van Erp en de korte film Suiker van Jeroen Annokkee. De opnames vinden vandaag plaats in het buitengebied van Reutum. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie!

Cafe de Molenberg is vandaag onze holding. Hier kleden we om en voorziet onze visagiste Hilda de acteurs van make-up. Tevens verzorgt de Molenberg vandaag het warme eten op deze druilerige dag.

5
4

7

6

Zoals dat wel vaker gebeurt in televisieland brak er een dag voor de opnames een crisis uit. De hoofdrol van vandaag is namelijk voor een bus en laat de oorspronkelijk gereserveerde bus nou vlak van tevoren kapot gaan… Na verschillende oproepen te hebben gedaan op social media en onze netwerken te raadplegen, hebben we gelukkig een vervanger gevonden bij Luttikhuis Personenvervoer.

1
16195582_1470672926306130_7037313814697984041_n

En ACTIE!

2

It’s a wrap voor dag 3! Morgen blikken we terug op dag 4 in Almelo, dus houd onze site in de gaten. Natuurlijk zijn we ook op andere kanalen te volgen, te weten FacebookTwitterInstagram, de officiële website en bij Snapchat onder de naam @noabersdeserie.

Graag bedanken we ook nog deze mensen die zich vandaag voor ons inzetten!

Quality Catering & Verhuur
Vakantiepark de Lourenshoeve
Coop Munster Albergen 
Lichtmacht

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open