Noabers de serie – Dag 4

Het is eindelijk zover! We zijn gestart met de productie van de serie ‘Noabers’ in samenwerking met RTV OostOne Big Agency en het Mediafonds. In de periode 27 t/m 30 januari 2017 werken we aan de pilotaflevering van deze serie over nuchterheid en noaberschap. We blikken terug op de laatste dag!

In het kort: Noabers gaat over ‘noaberschap’, oftewel het contact met je buren. In korte sketches volgen we het reilen en zeilen van een groep inwoners van een kleine, geïsoleerde en overwegend agrarische gemeenschap. De personages in Noabers zijn karakters waarbij de tijd heeft stilgestaan, veelal in het bezit van een accent en nogal ongemakkelijk in de omgang. Juist deze clichés en stereotypen bieden ruimte voor komische situaties en zelfspot.

De sketches zijn wekelijks online te volgen via de social media kanalen van RTV Oost en eind maart is de gehele pilot te zien op het reguliere tv kanaal van RTV Oost.

Maandag 29 januari ‘De Begrafenis’

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt deze sketch zich af tijdens een begrafenis. We zien een netjes ingerichte kerk en rouwende mensen in keurige kledij. De komische noot is te danken aan een telefoon die maar blijft afgaan. Bekijk de foto’s voor een impressie van de dag!

De locatie van de opnames is de prachtige Grote Kerk Almelo, maar vijf minuutjes van ons kantoor in de Ootmarsumsestraat. De kerk vormt het perfecte decor voor deze sketch en tevens zit onze cast en crew er vandaag lekker droog en warmpjes bij, niet verkeerd met dit grauwe weer.

Noabers kerk

Noabers 5

Terwijl de crew bezig is met het opbouwen met de set, nemen de regisseur en acteurs alles nog even door.

Noabers8
Noabers6

Om de rouwdienst zo natuurgetrouw mogelijk neer te zetten, hebben we de hulp gekregen van Monuta Tymon Stamborg, waarvoor onze dank!

Noabers3

De laatste finishing touches bij acteur Laurens ten Den die vandaag zijn zijn rol speelt vanuit een rolstoel van Vegro Nieuwleusen.

Noabers7
Noabers4

Noabers9

It’s a wrap! De opnames van de pilotaflervering zitten er alweer op. Binnenkort zullen we ook een making of film plaatsen, dus houd onze site in de gaten. Natuurlijk zijn we ook op andere kanalen te volgen, te weten FacebookTwitterInstagram, de officiële website en bij Snapchat onder de naam @noabersdeserie.

Graag bedanken we ook nog deze mensen die zich vandaag voor ons inzetten!

Quality Catering & Verhuur
Vakantiepark de Lourenshoeve
Coop Munster Albergen 
Lichtmacht
DSR Food Almelo
Deksels 

en natuurlijk alle figuranten, jullie waren fantastisch!

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open