Our Future Health

Radboudumc organiseert een wereldwijde conferentie over de noodzakelijke veranderingen in de zorg: Our Future Health. We zijn blij ons mediapartner te mogen noemen van dit innovatieve evenement dat van start zal gaan op 26 mei in de Vereeniging in Nijmegen. Bekijk hierboven de animatie teaser met custom made audio die we ter promotie van deze conferentie hebben gemaakt.

GezondheidsconferentieSchermafbeelding 2016-05-20 om 15.03.46

Our Future Health is een initiatief van het Radboudumc REshape Center for Innovation en maakt dit jaar tevens onderdeel uit van het programma van de StartUpfest Europe week. Na een aantal succesvolle TEDx congressen in Maastricht en Nijmegen was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Our Future Health is een nieuwe conferentievorm; het is namelijk voor het eerst dat er een wereldwijde gezondheidsconferentie op fysieke en virtuele wijze wordt gecombineerd met patiënten. In een tijdsbestek van 24 uur worden de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg gedeeld op meer dan twintig locaties wereldwijd,  waaronder Nijmegen, Parijs, Londen, Stockholm, Basel, Boston, Toronto, San Francisco, Moffet Field (NASA) en Singapore. De conferentie draait om de noodzakelijke veranderingen in de zorg. Hoe kunnen we de zorg beter, betaalbaar en tegelijkertijd toegankelijk en duurzamer maken? Innovatie, start-ups en patiënten (patients included) worden op grote schaal samengebracht.

Programma

In Nijmegen worden 1200 genodigden verwacht die gaan luisteren naar een grote verscheidenheid aan sprekers uit binnen- en buitenland. Tegen de middag zal de fysieke conferentie in Nijmegen doorgaan, maar reist Our Future Health verder via een live stream van 24 uur langs verschillende grote steden. In al die steden geven bedrijven, gezondheidsinstellingen en patiënten presentaties over hun hun visie en initiatieven om de zorg beter, betaalbaar en toegankelijk te maken.

De conferentie zal een aantal bijzondere en prominente sprekers ontvangen. O.a. Minister Schippers (VWS), Neelie Kroes, prinses Laurentien en Jos de Blok (Buurtzorg Nederland) spreken op Our Future Health. Ook Buurtzorg is al eerder voorzien van een animatie van Studio MAD.

Naast eerdergenoemde sprekers zullen ook een aantal start-ups het podium betreden die interessante ideeën delen en demonstraties geven over toekomstige mogelijkheden in de zorg. Zo zijn er voorlopers op het gebied van AR (augmented reality) en VR (virtual reality) aanwezig die de nieuwste producten gaan tonen en demonstreren hoe deze technieken de wijze van congresseren organiseren en beleven beïnvloeden. Tevens worden een aantal sprekers expres niet aangekondigd om een element van verrassing te waarborgen. Daarnaast is er ook ruimte voor muziek, kunst en plezier. De virtuele tour eindigt op vrijdag 27 mei, waarna onder andere Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) de actiepunten, oproepen en vraagstukken bundelt in de vorm van het “innovatievuur”. Dit “innovatievuur” wordt gehouden op een later aan te kondigen locatie en meegenomen naar de week van de e-health die een week later in Amsterdam plaatsvindt.

ofh timeline

 Meer info

Our Future Health is voor iedereen toegankelijk, van zorgprofessionals, tot patiënten en van mantelzorgers tot bedrijven. Deelname is gratis, maar wel op uitnodiging. Voor meer informatie kun je de officiële site bezoeken: www.ourfuturehealth.org.

Laat een reactie achter

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open