Akzo Nobel Chemicals – Zoutwinning

AkzoNobel Hengelo is een van de productielocaties van AkzoNobel en behoort tot de ‘Specialty Chemicals’ groep.

De locatie produceert zout, zoutspecialiteiten en energie. Op het terrein bevinden zich twee fabrieken die nauw samenwerken; het Zoutproductiebedrijf Industrial Salt en het Zoutverwerkingsbedrijf Salt Specialties. AkzoNobel Hengelo telt circa 330 vaste medewerkers.

Akzo Nobel viert dit jaar haar 100 jarig bestaan en ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij voor het Symposium en de Open Dag mooie producties mogen ontwikkelen. De uitdaging was om op een onderscheidende, indrukwekkende maar toch informatieve wijze het zoutwinningsproces in film en animatie tot leven te laten komen. Dé kans om de nieuwste technieken in te zetten. Het leverde een zoutwiningsfilm op in 2D en 360 graden die zowel met VR Bril als op elk gewenst device te bekijken is. Hierboven is de 360 graden versie van de film te bekijken en hieronder de ‘platte’ 2D versie van de film. De beste ervaring is echter om de film met een VR bril te zien. Dit laten we u graag even beleven hier op kantoor, dus mocht u interesse hebben, neem dan even contact op via info@studiomad.nl.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Akzo Nobel Chemicals BV.

Datum: 2018 Client: Akzo Nobel Skills: 360 graden film, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open