Akzo Nobel Chemicals – Historie van zout

AkzoNobel Hengelo is een van de productielocaties van AkzoNobel en behoort tot de ‘Specialty Chemicals’ groep.

De locatie produceert zout, zoutspecialiteiten en energie. Op het terrein bevinden zich twee fabrieken die nauw samenwerken; het Zoutproductiebedrijf Industrial Salt en het Zoutverwerkingsbedrijf Salt Specialties. AkzoNobel Hengelo telt circa 330 vaste medewerkers.

Akzo Nobel viert dit jaar haar 100 jarig bestaan en ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij voor het Symposium en de Open Dag mooie producties mogen ontwikkelen. De uitdaging was om op een onderscheidende, indrukwekkende maar toch informatieve wijze het zoutwinningsproces in film en animatie tot leven te laten komen. Voor het Symposium hebben we de rijke geschiedenis van Akzo Nobel verwerkt in de ‘History of Salt’ productie, waarin alle ontwikkelingen van de zoutwinningsorganisatie aan bod komen.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Akzo Nobel Chemicals BV.

 

 

 

 

Datum: 2018 Client: Akzo Nobel Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open