• Boermarke
  • Boermarke
  • Boermarke
  • Boermarke
  • Boermarke

Boermarke

GRAPHIC CONTENT

Boermarke kenmerkt zich door eerlijkheid èn ambachtelijkheid. Bij het Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark en fruitproducten gemaakt volgens grootmoeders recept. Het assortiment van Boermarke bevat voor elk wat wils wat betreft gekoelde en diepgevroren desserts.In 1987 was Boermarke de eerste producent van Boerenroomijs bereid met melk van eigen boerderij in Nederland. Naast de diverse roomijssoorten werd al snel ook Boermarke bavarois van verse boerenmelk een zeer gewild product. Boermarke vond haar afzetgebied in de begintijd vooral via zuivelboerderijen in geheel Nederland. Mede doordat Boermarke alleen puur natuurlijke grondstoffen in haar producten verwerkt, was er al spoedig interesse voor deze producten vanuit de institutionele sector. Inmiddels is de institutionele sector een van de belangrijkste doelgroepen van Boermarke. Het bedrijf wil op duurzame en toegankelijke wijze iedereen laten genieten van hun concepten.

Voor de vernieuwde website van Boermarke hebben we de graphic content voor de pagina’s verzorgd. We presenteren het bedrijf als producent en leverancier van hoogwaardige producten met als belangrijkste kernwaarden: eerlijkheid, innovatie, kwaliteit & service.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Boermarke.

 

 

 

Client: Boermarke Skills: Grafisch, Webdesign Website: 2015

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open