Brandweer Twente

VIDEOPRODUCTIE TWENTE

Alle 14 Twentse gemeenten maken deel uit van Brandweer Twente. De aangesloten gemeenten zijn: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. In Twente zijn in totaal 31 posten. Bij Brandweer Twente werken ongeveer 800 vrijwilligers en 250 beroeps. De vrijwilligers zijn de ruggengraat van de dagelijkse brandweerzorg, het grootschalig optreden en de rampenbestrijdingsorganisatie.

Voor Brandweer Twente produceerden we een viertal films met verschillende thema’s, die te maken hebben met het voorkomen van brand en wat je moet doen tijdens brand. Doel van de film is om te laten zien aan de kijker hoe wel en hoe niet te handelen tijdens verschillende soorten gevaarlijke situaties.

De volgende thema’s zijn in beeld gebracht:

- Vlam in de pan
- Melden brand
- Rookmelder
- Vluchten

De video’s zijn gekoppeld aan de website brandweertwente.nl, maar worden ook vertoond op de Risk Factory (troned.nl/risk-factory.aspx).

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Brandweer Twente.

 
Brandweer Twente: Bereikbaarheid

Brandweer – Bereikbaarheid from MAD on Vimeo.

Brandweer Twente: Melden brand

 

 

Brandweer Twente: Vluchten

 

Brandweer Twente: Rookmelder

 

Brandweer Twente: Vlam in de pan

 

Datum: 2014 Client: Brandweer Twente Skills: Film + Animatie Website: www.brandweertwente.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open