BRF

PROJECTION MAPPING

Met ongeveer 100.000 mensen in dienst en een distributieketen in 110 landen, is BRF een van de grootste spelers in de internationale voedselindustrie. Nieuwe producten komen tot stand in het innovatiecentrum en worden vervolgens geïntroduceerd op de markt.

Om tijdens de ANUGA – ’s werelds grootste voedingsmiddelenbeurs voor de handel en de gastronomie – op te vallen, heeft BRF ons gevraagd om een grote projection mapping wand in het midden van de BRF stand te realiseren. Elk half uur werd ingeluid met een countdown animatie in de vorm van een grote klok die de spanning opvoerde. Vervolgens zagen bezoekers een 10 minuten durende show van waarin BRF op spectaculaire wijze werd geïntroduceerd. De shows werden afgewisseld met de screensavers die we voor BRF hebben gemaakt. Deze zijn opgebouwd uit zowel full screens, als beelden die zijn aangepast aan de specifieke vormen van de muur.

Behalve de grote projection mapping wand, stonden er ook een vijftal touchscreens in de ‘Regional Area’. Elk scherm beschikte over afgestemde informatie en mediacontent omtrent een desbetreffende regio waar BRF actief is. Zo konden bezoekers inzicht krijgen in het regionale werkproces en de identiteit van het bedrijf.

In deze compilatiefilm is de ontwerpfase, sounds design, technische uitvoering en een compilatie van de beursdag zelf te zien.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van BRF.

Datum: 2015 Client: BRF Skills: Animatie, Projection Mapping

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open