• Campina
  • Campina
  • Campina
  • Campina

Campina

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE LEEUWARDEN

Presentatie films Campina.

Campina was de naam van een grote Nederlandse zuivelcoöperatie waarvan de wortels teruggaan tot 1892. Eind 2008 fuseerde Campina met Friesland Foods en ontstond de nieuwe zuivelcoöperatie FrieslandCampina. Campina bestaat voort als merknaam voor diverse zuivelproducten. In 1989 fuseerde DMV Campina (Zuid-Nederland) met Melkunie Holland, die West-Nederland als werkgebied had. Tot 2001 voerde het bedrijf de naam Campina Melkunie, daarna werd de naam Campina weer gebruikt voor het hele bedrijf, aangezien dit een bekend merk was.

Studio MAD heeft een tweetal bedrijfsfilms gemaakt voor intern gebruik bij Campina. Deze videoproducties zijn gemaakt door Studio MAD in opdracht van Brand Builders voor Campina. Bedrijfsfilm nummer 1 en nummer 2 zijn allebei in gebruik genomen door Campina als materiaal voor presentaties.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Brand Builders voor Campina. (www.campina.nl)

Datum: 2012 Client: Campina Skills: Animatie Website: www.campina.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open