CareAssist

VIDEOPRODUCTIE CAREASSIST

CareAssist is onderdeel van I’tension. I’tension is sinds 1997 uitgegroeid tot dé specialist van huisstijlsystemen en ondersteunende softwareoplossingen. Een blik op de uitgebreide portfolio bewijst een mooie staat van dienst met hoogwaardige producten, kennis van zaken en betrouwbare dienstverlening.

CareAssist is gericht op de ondersteuning van werknemers in de zorgsector. Door altijd kritisch te blijven kijken naar vragen uit de markt en innovatieve oplossingen, is I’tension altijd in staat om de nieuwste technieken toe te passen op de ondersteuning van dagelijkse werkzaamheden.

Voor CareAssist produceerden we een promofilm over het product, maar verzorgden we ook de hele beleving rondom het filmpje op de Zorg & ICT beurs 2014. Dit is het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg.
Het is de vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied.

De gehele stand van CareAssist was in de jaren ’50-stijl. Op de stand was een mooi theater opgebouwd, waar elk half uur een korte film werd vertoond. De bezoekers konden genieten van een beker popcorn, wat drinken en de promofilm compleet met trailers voorafgaand aan de film.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van CareAssist.

 

itension

 

itension2

Datum: 2014 Client: CareAssist Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open