Cogas Magazine

VIDEOPRODUCTIE COGAS

Al meer dan 45 jaar is Cogas actief als onafhankelijk netbeheerder in Oost-Nederland. De komende jaren zal hun speelveld echter ingrijpend veranderen. Hierin willen zij de rol van verbinder spelen. Door samen te werken met andere partijen aan een duurzame regio waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken en leven.

Voor Cogas maken we maandelijkse items voor het digitale Cogas Magazine. Het Cogas Magazine is hét magazine met interessante, actuele informatie en achtergrondartikelen over thema’s die ons raken. Denk aan: energie, duurzaamheid en besparing. Het doel van dit magazine is laten zien waar Cogas mee bezig is en zich op richt en welke thema’s aan de orde van de dag zijn.

Elke maand maken we twee items. In het item ‘De Kids Reporter’, nemen kids reporters Stig en Juliet ons op hun eigen wijze mee binnen de wereld van Cogas en stellen gerichte vragen om informatie te krijgen. In het item ‘De Groene Stoel’, staat de groene stoel telkens op een andere locatie van Cogas en zal er een persoon in de stoel plaatsnemen die ons vertelt wat er allemaal op die locatie gebeurt.

Kids reporter Stig gaat dit keer onderzoeken wat er allemaal aan kabels en leidingen in de grond zit. Hiervoor stelt hij enkele vragen aan onze collega Jan Olijdam, Operationeel Beheerder Gas, op een locatie waar Cogas in de grond aan het werk is.

Cogas – Kidsreporter from MAD on Vimeo. Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Cogas.

De “Groene Stoel” staat deze keer bij transformatorstation de Border 2 in Almelo. Cor Koelen, Senior Projectleider van Cogas, neemt plaats en vertelt ons wat er hier allemaal gebeurt.

COGAS – De groene stoel from MAD on Vimeo. Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Cogas.

 

 

 

 

 

 

Datum: 2015 Client: Cogas Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open