Densek

ANIMATIE DENSEK EUROPA

DENSEK is een Europees project dat wordt gefinancierd door DG Home Affairs en maakt deel uit van het CIPS programma dat focust op preventie, paraatheid en het managen van gevolgen van terrorisme en andere beveiligingen gerelateerde zaken.

DENSEK heeft als doel de beveiliging en veerkracht van slimme energienetten op cyber bedreigingen te verbeteren. Onze energienetten worden in een snel tempo slimmer door de implementatie van software en IT-componenten in het raster.

Voorbeelden van dergelijke onderdelen zijn sensoren, SCADA-systemen en slimme meters. Het gevolg hiervan is dat er meer verbindingen ontstaan tussen het energienet en het internet, resulterend in een grotere kwetsbaarheid voor een beveiligingslek voor cybercriminaliteit. Beveiliging van ons netwerk tegen deze cyber aanvallen gaan niet zo snel als nodig is.

DENSEK stelt als doel om de bewustwording van de gevaren hiervan onder de doelgroep te krijgen en het verbeteren van de weerbaarheid tegen cyber bedreigingen binnen het gehele Europese energie-infrastructuur.

Geproduceerd en in samenwerking met Artica B.V. voor DENSEK.
Audio Credits: Studio Takt

densek

Datum: 2014 Client: Densek Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open