Deutsche Glasfaser

ANIMATIE HEINSBERG

Reggefiber is in 2006 gestart met de uitrol van glasvezel in Nederland. Eind vorig jaar is door Reggeborgh besloten om ook in Duitsland aan de slag te gaan. Hetzelfde team dat met Reggefiber begonnen is in Nederland, gaat nu in Duitsland aan de slag, onder de naam Deutsche Glasfaser Holding.

Doel van de film is om de politiek in Duitsland te overtuigen van de behoefte van de markt aan glasvezel. Daarnaast moet het worden overtuigd van de voordelen, van het laten aanleggen van glasvezel door Deutsche Glasfaser met mini trencin.

De productie is een combinatie geworden van 2D en 3D animatie, met daarbij muziek en een voice over. De film is in NL, DE en GB opgeleverd.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Deutsche Glasfaser Holding BV.

Datum: 2013 Client: Deutsche Glasfaser Skills: Animatie Website: www.deutsche-glasfaser-hs.de/index.php

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open