Deventrade – Reece Australia

Tijdens de EK Hockey (van 18 -27 augustus in Amsterdam) heeft Deventrade de een nieuw, revolutionair product gelanceerd, de REV3RSE stick. De REV3RSE is gebaseerd op het Athletic Skills Model (ASM). Het ASM heeft als speerpunt het ontwikkelen van het coördinatief vermogen waarbij het aanpassingsvermogen en plezier centraal staan. Naast een gevarieerd en veelzijdig beweegprogramma heeft het ASM aandacht voor het aanpassingsvermogen binnen de specifieke sporttechnische vaardigheden. ASM noemt dit technisch adaptieve training. De REV3RSE hockeystick maakt dit optimaal mogelijk.

De REV3RSE is een hockey stick die gespiegeld is t.o.v. de normale hockeystick. Hierdoor moet je de stick dus aan de andere, linkerkant gebruiken. Zowel links- als rechtshandig en links- als rechts benig oefenen toont in diverse wetenschappelijke studies een superieure verbetering aan van de prestatie.
Training met de REV3RSE hockeystick ontwikkelt elementen als ruimtelijke oriëntatie, balans, aanpassen, creativiteit en balbeheersing. Bekende oefenvormen voor hockey komen in een totaal ander beweegperspectief te staan door deze met de REV3RSE hockeystick uit te voeren.

Het trainen van de niet dominante zijde heeft dus positieve leereffecten op de dominante zijde.
Zo zal de stick- en balhandeling rechts verbeteren door met de Rev3rse links te trainen.
De REV3RSE dwingt je hersenen te handelen in een nieuwe uitdagende leersituatie. Miljoenen neuronen worden getraind binnen deze nieuwe hockey technische vaardigheden. Het advies is om hier op jonge leeftijd al mee te beginnen.

In deze film zien we een combinatie van autoriteiten aan het woord en we demonstreren hoe de nieuwe stick en bal werken adhv topspelers op het veld en animaties.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Deventrade.

Skills: 3D animatie, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open