DigiDate

VIDEOPRODUCTIE

Promofilm ter lancering van de nieuwe online datingservice DigiDate. Op digidate.nl kunnen singles elkaar online ontmoeten, liken en met elkaar chatten.

De oprichters van Digidate hebben elkaar via een datingsite ontmoet en zijn tegenwoordig zelfs ‘happily married’. Zij hebben echter ervaren dat de bestaande sites veelal onlogische en onhandige functionaliteiten hebben. Die verbeterpunten zijn meegenomen bij de ontwikkeling van DigiDate. Daarnaast is DigiDate is het eerste ‘social dating netwerk’ van Nederland. Dat houdt in dat ook social media bij de partnervoorstellen wordt betrokken, waardoor je het bereik én je vindkansen maximaliseert.

De film is gecreëerd rondom het thema ”als je lid wordt van DigiDate, let op dat je er een schoonmoeder bij krijgt!” Dit is natuurlijk bedoeld met een knipoog, vandaar dat wij een komische noot aan de film hebben toegevoegd middels de muziekkeuze, de acteerstijl en de timing van het geheel.

Regie: Niels Neeskens
Camera: Timon Scholten
Licht: Jacob Ossef
Visagie: BeautySkills by Esther
Acteurs/Modellen: Alexander van Reeken, Claire Babai, Caroline Wulp
Fotografie: Ruben Cress Photography.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van DigiDate.

Schermafbeelding 2015-11-20 om 12.13.10
Schermafbeelding 2015-11-20 om 13.15.00
Datum: 2015 Client: DigiDate Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open