Docuresult

ANIMATIE DOCURESULT NEDERLAND

Docuresult is een landelijk opererend bedrijf voor onafhankelijk advies en begeleiding in het realiseren van kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen in print- en documentmanagement processen.

Docuresult begeleidt ondernemingen bij strategie- en visiebepaling, inkoopbegeleiding, transitiemanagement en contractmanagement op het gebied van print- en documentmanagement. Op basis van onze heldere werkwijze, de Rendementsscan ®, wordt de huidige situatie in kaart gebracht en afgezet tegen de te behalen optimale situatie en daarmee maximaal resultaat. Hierbij is Docuresult objectief en onpartijdig; zij fungeren als intermediair tussen de klant en leveranciers en zijn dus zelf duidelijk geen leverancier of contractpartij.

Dankzij de dienstverlening van DocuResult op het gebied van document- en printmanagement, zijn organisaties in staat aanzienlijke kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen te realiseren; nu en in de toekomst! Hun persoonlijke werkwijze, jarenlange ervaring in de branche en een nuchtere kijk garanderen samen transparant en professioneel advies.

Voor de opening van DocuResult produceerden we deze animatie, die uitleg geeft over de diensten van DocuResult.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van DocuResult.

Datum: 2014 Client: Docuresult Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open