Duurzaam Netwerk Almelo

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE ALMELO

Het Duurzaam Netwerk Almelo is opgericht door Asito, PANalytical B.V., Rabobank Noord Twente Noord Twente, URENCO Nederland BV en de Gemeente Almelo. Deze vijf partners hebben zich tot doel gesteld om Almelo duurzamer te maken.

DNA is een netwerk van organisaties in en rond Almelo die meer willen doen aan duurzaamheid. Via DNA worden ideeën, ervaringen en kennis gedeeld met als doel het verduurzamen van de leden van DNA en Almelo in het algemeen

Deze film is een registratie van de kennistafel bijeenkomst van donderdag 21 maart 2013 gehouden door DNA in het Polman Stadion. Aan de hand van diverse thema’s op het gebied van duurzaamheid worden in kleine groepen kennis, ideeen en ervaringen uitgewisseld onder begeleiding van een facilitator. Daarnaast was er een gastspreker en werd tevens het 100ste DNA-lid bekend gemaakt.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Duurzaam Netwerk Almelo (www.duurzaamnetwerkalmelo.nl)

 

Datum: 2013 Client: Duurzaam Netwerk Almelo Skills: Film + Animatie Website: www.duurzaamnetwerkalmelo.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open