Enexis

ANIMATIE ENEXIS

Enexis beheert het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ze brengen gas en elektriciteit van energieleveranciers veilig in uw huis en bedrijf. Ze onderhouden en vernieuwen stroomkabels en gasleidingen en zijn verantwoordelijk voor gasstations en de elektriciteitsvoorziening in midden- en laagspanningsstations. Zo zorgen ze ervoor dat het aantal storingen tot een minimum beperkt blijft. In totaal voorzien zij zo’n 2,6 miljoen klanten elke dag van gas en elektriciteit.

In opdracht van Sabel Communicatie maakten we voor Enexis meerdere producties. Hierin worden verschillende producten, zoals Enterprise Mobility en Smart Charging gepresenteerd en uitgelegd aan de kijker.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Sabel Communicatie voor Enexis.

 

Enexis – Smart Charging

 

Enexis – Slideshow

 

Datum: 2014 Client: Enexis Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open