Eshuis Accountants & Belastingadviseurs

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE ENSCHEDE

Met drie vestigingen in Oost-Nederland is Eshuis een goede bekende bij ondernemers, zakelijke dienstverleners en overheid. Zij adviseren al jaren met succes het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en non-profit.

De bedrijfsfilm is een combinatie tussen video, animatie en muziek. De productie heeft vele dynamische (dolly) shots, helicoptershots en slowmotion shots.

De film geeft de pijlers van het bedrijf weer, verschillende werkzaamheden en bedrijfscultuur binnen het bedrijf en de betrokkenheid bij de klanten. Eshuis Accountants & Belastingadviseurs ‘Per saldo persoonlijker’.

De bedrijfspresentatie is, naast online verspreiding (eshuis.com), ingezet bij de opening van de nieuwe vestiging in Enschede op 4 april.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Eshuis Accountants & Belastingadviseurs. (www.eshuis.com)

Datum: 2013 Client: Eshuis Skills: Film + Animatie Website: www.eshuis.com

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open