Fields of Joy Festival

FIELDS OF JOY FESTIVAL – TEASER

Recreatieterrein het Hulsbeek zal op 22 augustus 2015 worden omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van muziek, lekker eten en gezelligheid. Die dag vindt namelijk de eerste editie plaats van het Fields of Joy Festival. Het festival belooft de bezoeker kwalitatief te verrassen met een divers programma. Er kan gezongen en gedanst worden op de tunes van bands, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, en zelfs helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

Als partner van het Fields of Joy Festival verzorgen wij de audiovisuele uitingen, zoals artist promo’s, de officiële festival teaser en een aftermovie.

Studio MAD heeft een paar dagen lang opnames gemaakt van het zonnige terrein van het Hulsbeek. De fotografie is ter plekke gedaan door Masterphoto. Elk podium en bijbehorende karakter is weergegeven middels een combinatie van film en motion graphics. Vervolgens zijn de door Beeldgeneratie ontworpen assets door Studio MAD in de video verwerkt. Onze eigen audio designer is verantwoordelijk voor de vrolijke remix in deze promo. Het originele nummer is afkomstig van Panama Wedding en heet All of the people. Het resultaat is een heerlijke zomerse track die perfect bij de sfeer van het festival past.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Fields of Joy Festival.

Schermafbeelding 2015-07-31 om 15.16.01

Schermafbeelding 2015-07-31 om 10.38.29

 

Client: Fields of Joy Festival Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open