Fields of Joy

TEASERS EN AFTERMOVIES 2015 / 2016

Als partner van het Fields of Joy Festival verzorgen wij de audiovisuele uitingen zoals artist promo’s, de officiële festival teaser en aftermovie. Net als vorig jaar vond deze 2e editie plaats op Recreatieterrein het Hulsbeek. Op 16 juli 2016 is het terrein omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van muziek, lekker eten en gezelligheid.  Het festival belooft ieder jaar de bezoeker kwalitatief te verrassen met een divers programma. Er kan gezongen en gedanst worden op de tunes van bands, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, en zelfs helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

Teaser 2016

In de teaser van 2016 wordt elk podium en bijbehorend karakter weergegeven middels een combinatie van film en motion graphics. De graphics refereren hierbij aan de stijl die de organisatie van het Fields of Joy festival voor ieder podium hanteert. De filmbeelden zijn o.a. afkomstig uit de aftermovie van FoJ 2015 en een opnamedag op het Hulsbeek. Verder zijn de door Beeldgeneratie ontworpen assets door Studio MAD in de video verwerkt.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Fields of Joy Festival.

Grafische Assets: Beeldgeneratie
Muziek: Toni Shift 

Aftermovie 2016
Voor video zie top van deze pagina

Met de aftermovie willen we laten zien hoe de fantastische sfeer en het verloop van de dag is geweest. De video is bij uitstek geschikt voor promotie doeleinden en geldt tevens als leuke terugblik voor de bezoekers van het festival.

Muziek: The Brahms – Feels Like Home

Teaser 2015

Voor deze teaser hebben we een paar dagen lang opnames gemaakt van het zonnige terrein van het Hulsbeek. De fotografie is ter plekke gedaan door Masterphoto. Elk podium en bijbehorende karakter is weergegeven middels een combinatie van film en motion graphics. Vervolgens zijn de door Beeldgeneratie ontworpen assets door Studio MAD in de video verwerkt. Onze eigen audio designer is verantwoordelijk voor de vrolijke remix in deze promo. Het originele nummer is afkomstig van  Panama Wedding en heet All of the People. Het resultaat is een heerlijke zomerse track die perfect bij de sfeer van het festival past.

Grafische Assets: Beeldgeneratie
Muziek: Panama Wedding - All of the People

Aftermovie 2015

 

Datum: 2016 Client: Fields of Joy Festival Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open