ForFarmers

BEURSFILM

In opdracht van Artica maakten we deze introfilm waarin we ForFarmers naar de beurs zien gaan. De video zal vlak voor de opening getoond worden aan al het personeel van For Farmers, op de livestream.

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming en marktleider in Europa op het gebied van voeroplossingen voor de veehouderij. Hiernaast levert ForFarmers handelsproducten voor akker- en weidebouw en biedt klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling. ForFarmers wil toonaangevend zijn in duurzaam ondernemen en levert een bijdrage aan een economisch rendabele en duurzame voedselproductie. Hiervoor beschikt het bedrijf over een eigen innovatiecentrum, dat nauw samenwerkt met gerenommeerde onderzoeksinstituten en universiteiten.

In deze film zien we directieleden van ForFarmers op electrische bakfietsen richting Amsterdam fietsen. Onderweg rijden de mannen langs verschillende boeren (klanten) die hun eigen producten aanbieden om mee te nemen naar Amsterdam. Eenmaal aangekomen op het beursplein in Amsterdam wordt er getoast op deze mijlpaal.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Artica voor ForFarmers.

ForFarmers 1
ForFarmers 2

 

Datum: 2016 Client: ForFarmers Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open