Gullimex Autoclaven

BEDRIJFSFILM

Gullimex is een specialist in meet-instrumenten, monitoringsystemen en oplossingen voor kwaliteits- en procescontrole. Hun brede expertise, producten van wereldklasse en ongeëvenaarde service maken ze uniek.

Eind 1981 is Gullimex begonnen met haar activiteiten; de verkoop van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Met een handthermometer van ebro, toen een noviteit op de Hannover Messe, begon het allemaal. Eerst nog een elektronische handthermometer genoemd, vervolgens kern- of insteekthermo­meter en inmiddels beter bekend als voedsel­thermometer.

In deze bedrijfsfilm presenteren we een nieuw product voor de autoclaven. Gullimex verzorgd de controle op onder andere temperatuur-, druk- en sterilisatiewaarde van de autoclaaf. In de film wordt, aan de hand van de gele verzendkoker die als estafettestokje fungeert, de Gullimex ijkservice duidelijk gemaakt voor (potentiële) afnemers.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Gullimex.

Datum: 2015 Client: Gullimex Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open