Hartman

COMMERCIAL HARTMAN

Betrouwbaarheid, comfort, design en kwaliteit. Daar staat Hartman voor. Als internationaal opererend bedrijf hebben ze in de loop der jaren een niet meer weg te denken naam opgebouwd in de markt van vrijetijdsmeubelen en accessoires. Ze onderscheiden zich door een uitgebreid aanbod hoogwaardige outdoor meubelen van materialen als aluminium, wicker, kunststof, teak en rvs. Allemaal met één doel: mensen laten genieten van alle mooie momenten in het leven. Niet voor niets luidt hun slogan Hartman, daar geniet je langer van.

Het Hartman hoofdkantoor is gevestigd in Enschede en ze hebben verkoopkantoren in België, Duitsland, Tsjechië en Groot Brittannië. Daarnaast maken ze gebruik van een wereldwijd distributienetwerk.

Hartman heeft een nieuw product, de Masterchef. Dit is een BBQ dat aan een tafel vastzit. Dirk Zeelenberg (bekend van o.a. de serie Divorce), is het nieuwe gezicht voor de marketingcampagnes hiervoor. Voor de productfilm is het concept ‘Meesterlijk’ verfilmd. In deze video dragen we letterlijk het “meesterlijke” uit de masterchef uit. Alles gaat dan ook goed bij Dirk. Hij is echt een MasterChef.

Regie: Niels Neeskens
Camera: Michiel Kole
Geluid: Maurits Handlogten
Licht: Lichtmacht
Styling: Kim Timmerman
Foodstyling: Hanneke Boers
Visagie: Danique Wolferink
Modellenbureau/locatie: Marian Verhagen
Productie: Artica
Acteur/Model: Dirk Zeelenberg

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Artica BV voor Hartman.

Hartman_Masterchef

Datum: 2014 Client: Hartman Skills: Commercial

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open