Health Valley

ANIMATIE HEALTH VALLEY

Health Valley is een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Zo’n 700 kennisinstellingen en bedrijven houden zich in deze regio op een of andere wijze bezig met gezondheidszorg. Binnen Health Valley bundelen universiteiten, zorginstellingen, bedrijven en overheden zich om kennis uit te wisselen en samen innovatieve projecten op te zetten. Deze verbinding van kennis, technologie en business verbetert de gezondheidszorg en geeft de economie een enorme stimulans.

Het Health Valley-netwerk is ontstaan in de provincies Gelderland, Brabant en Overijssel, maar het werkgebied is groter. Innovatie en samenwerking zijn immers niet gebonden aan regionale grenzen.

In deze 2D met 3D animatie wordt verteld over dit project dat beoogt via co-creatie de uitdaging waar de gezondheidszorg voor staat (de vraag) te verbinden aan de competenties die de Oost Nederlandse (maak)industrie biedt (het aanbod). Door van elkaar te leren, matches te maken, het proces te stroomlijnen en 3 concrete cases uit te werken wordt het project verduurzaamd.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht Health Valley.

Datum: 2014 Client: Health Valley Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open