Healthcare Innovation Portal

ANIMATIE UTRECHT

Het Healthcare Innovation Portal (HIP) helpt innovators om hun zorgvernieuwingen ‘praktijk proof’ te maken. Daardoor worden deze niet alleen aantrekkelijker voor de zorgmarkt, maar ook voor zorgverzekeraars en investeerders.

In de animatie wordt verteld hoe je met HIP een overzicht krijgt over wie de betrokkenen zijn, hoe zij zich verhouden tot uw zorgvernieuwing en wat zij nodig hebben. Zo kunt u ervoor zorgen dat de ondersteunende macht maximaal is en de hindermacht minimaal. Dat maakt de omarming van uw zorgvernieuwing een stuk waarschijnlijker.

HIP is een initiatief van CbusineZ, Oost NV, Radboud REshape & Innovation Centre, Healthcare Innovations en Implementation IQ.

De productie wordt gebruikt voor presentaties en online op www.healthcareinnovationportal.nl.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Healthcare Inovations. (www.healthcareinnovationportal.nl )

Datum: 2013 Client: HIP Skills: Animatie Website: www.healthcareinnovationportal.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open