Huka

VIDEOPRODUCTIE  OLDENZAAL

HUKA produceert zit- en mobiliteitsproducten die vrijheid en zelfstandigheid bieden aan mensen met een beperking of handicap.

Huka staat in Nederland synoniem aan kinderrevalidatie. Zij hebben echter ook producten voor volwassenen; een driewielfiets, een douche/toilet-stoel en een onderstel voor aangepaste zitvoorzieningen.

Ze onderscheiden zich van anderen door ons inlevingsvermogen in de wereld van kinderen te vertalen naar producten. Deze producten hebben een optimale functionaliteit, uitstekende kwaliteit, gecombineerd met een eigentijds design. De producten zijn verkrijgbaar via de erkende revalidatievakhandel. De producten worden vaak vergoed door de gemeente of ziektekostenverzekeraar.

De promo is opgebouwd uit sfeervolle beelden, een logo animatie en muziek.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Buro Bam! voor HUKA.

 

 

 

Datum: 2013 Client: Huka Skills: Film + Animatie Website: www.huka.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open